2o love to sweet bullet

Original Name 2o love to sweet bullet
Date of creation November 30, 2014
Nationality Japanese
Popularity : 0

Dernière modification : 18 Juillet 2020, 09:24

Description

Informations

Members Ex-members Discography
 • Yamahiro Mihoko (Chant, couleur Jaune)
 • Fushimi Riho (Chant, couleur Orange)
 • Ozora Mitsuki (Chant, couleur Rouge)
 • Fujino Shiho (Chant) / 2015-2019
 • Mita Karin (Chant) / 2015-2019
 • Sakaguchi Honomi (Chant) / 2015-2016
 • Tachibana Kasumi (Chant) / 2015-2017
 • Shinjō Mai (Chant) / 2015-2018
 • Fukami Mayu (Chant) / 2015-2017
 • Ichinose Yume (Chant) / 2018-2019
 • Hibiya Sen Diary (August 10, 2016)

Don


Our social network


Links

Page générée en 0.05001 secondes