GEM

Original Name GEM
Date of creation November 23, 2012
Date of separation March 25, 2018
Nationality Japanese
Hashtag #GEM
Popularity : 1

Dernière modification : 22 Décembre 2020, 13:29

Description

Informations

Ex-members Discography
 • Kanazawa Yūki (Chant) / 2012-2018
 • Ito Chisami (Chant) / 2013-2018
 • Morioka Yū (Chant) / 2012-2018
 • Minamiguchi Nana (Chant) / 2012-2018
 • Kumashiro Jurin (Chant) / 2012-2018
 • Oguri Kako (Chant) / 2013-2018
 • Murakami Rana (Chant) / 2012-2018
 • Iyama Maho (Chant) / 2012-2018
 • Hirano Sara (Chant) / 2013-2018
 • Nishida Hirari (Chant) / 2016-2018
 • Takeda Maya (Chant) / 2012-2018
 • Spotlight (July 20, 2016)
 • Sugar Baby (February 15, 2017)

Don


Our social network


Links

Page générée en 0.05216 secondes