BILLIE IDLE®

Original Name BILLIE IDLE®
Date of creation January 1, 2015
Date of separation December 28, 2019
Nationality Japanese
Hashtag #BILLIEIDLE
Popularity : 0

Dernière modification : 21 Décembre 2020, 16:30

Description

Informations

Ex-members Discography
 • First summer uika (Chant) / 2015-2019
 • Hirano Nozomi (Chant) / 2015-2019
 • Momose Momo (Chant) / 2015-2019
 • Akira (Chant) / 2016-2019
 • Yasui Yūhi (Chant) / 2015-2016
 • Pour Lui (Chant) / 2018-2019
 • ANARCHY IN THE MUSIC SCENE (March 3, 2015)
 • IDLE GOSSIP (April 1, 2015)
 • BE MY BOY (April 1, 2015)

Don


Our social network


Links

Page générée en 0.04456 secondes